Проект „Нова просторна класна стая“

По инициатива на Родителския съвет (РС), за безвъзмездно ползване на училището беше предоставено допълнително помещение в жилищния блок към Постоянното представителство на Република България към ООН в Женева. Помещението е 67м2 и се нуждаеше от сериозен ремонт. В активната реализания на този проект спомогнаха членовете на РС и финансовата помощ на родителите.

Етапи от реализацията на проекта:

  1. Юни 2017 (сваляне на старите тапети)
  2. Септември 2017 (премахване на старите мебели, окачен таван и мокета)
  3. Октомври 2017 (слагане на външна хидроизолация)
  4. Ноември 2017 (монтиране на нов окачен таван)
  5. Декември 2017 (нов окачен таван, нова подова настилка, шпакловани и боядисани стени, боядисан радиатор)
  6. Май 2018 ( монтирана нова учебна дъска 100х200см, нови учебни маси и столове, ново бюро за учителите )